Обява
Свий
Няма добавени обяви.
К`во правят там? 18+!!!
Свий
X
-
До: К`во правят там? 18+!!!
Водка ли? Колега, май са ценители на уискито тия, на това ми прилича шишенцето
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Е, кво правят. Проверяват моста. Да не падне като в хамериканско.
Кво сеа, искате да изкарате че някой порка на работа, така ли? Реактиви си носят, за химическа проверка на мостове. Освен за механическа.
Коментар
-
А после блондинките това-онова нямали акъл и т.н. !Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнениеЕдно е ясно:мацката не е глупава.Не е легнала отдолу да й мръзне трътката на бетона.

Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
пробват 4х4- там спрели да включат бавните, и да долеят масло.
Коментар
-
К`во ти доливане, на мен на гресиране с такламит ми прилича... Пича блъска сега вътре докато не излезе грес през ушит..такова семерингитеПървоначално публикуван от bokostz Преглед на мнениепробват 4х4- там спрели да включат бавните, и да долеят масло.

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
А бе май първо връща през гресьорката ,а чак след няколко месеца избива семерината...Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеК`во ти доливане, на мен на гресиране с такламит ми прилича... Пича блъска сега вътре докато не излезе грес през ушит..такова семерингите

Ако е добра греста...
Коментар
-
Е, това е ако не внимава и се надува маншона...

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар